✓ Indien op voorraad - levertijd 1 - 3 werkdagen ✓ Dezelfde dag ophalen op afspraak

Z8 is in de sale! Tot 20% korting op de S24 collectie

Thuis

Je kleine verdient alle aandacht en bescherming en graag heb je hem/haar dicht bij je. In de box op een vaste plek of juist verrijdbaar, in een stoel aan tafel en/of gezellig bij je in de keuken.

Merken

 • Baby's only

  Boxkleden zijn van Baby's Only zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ontwerpen en materialen.

  Een belangrijke factor bij het kiezen van een boxkleed is de maat. Het is essentieel om een boxkleed te kiezen dat perfect past bij de afmetingen van de kinderbox. Een te klein kleed kan ongemakkelijk zijn voor de baby, terwijl een te groot kleed moeilijk in de box past. Een boxkleed van 95x75 cm is een populaire maat die geschikt is voor veel standaard kinderboxen.

 • HAPPY BABY

  De Nederlandse groothandelaar voor de Babyspeciaalwinkels heeft een eigen Box ontwikkeld. Uit diverse delen in Europa worden deze geimporteerd.

 • Little Dutch

  Het eigen designteam van Little Dutch creëert met veel liefde en passie al meer dan 10 jaar een ruime collectie veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Voor in huis of voor onderweg.

  Zo zijn hen designs niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend om mee te spelen en veilig om te gebruiken. Baby Floor heeft het houten speelgoed van Little Dutch in het assortiment daar kan de box molen serie niet in ontbreken.

 • MamaToys

  Mamatoyz heeft aandacht voor ontwikkeling van de kleine en toekomst. Zo hebben zij een verstelbaar kinderstoel met meerdere standen en is deze geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot zelfs volwassenen. Je kindje kan er gemakkelijk ook zelf op klimmen en tevens is de stoel opvouwbaar zodat deze gemakkelijk ook op te ruimen is.

  De leertoren in hun assortiment zorgt op een veilige manier dat je samen kan afwassen, een boterham smeren, handjes wassen of gewoon lekker kijken terwijl je het eten aan het maken bent. Zo betrek je je kindje in dagelijkse dingen en groeien ze in autonomie en ontwikkelen ze zelfverzekerheid en betrokkenheid.