✓ Gratis thuisbezorgd in Nissewaard ✓ Geen verzendkosten boven 50,- ✓ Dezelfde dag ophalen mogelijk

Supersale Z8 is begonnen! Tot 30% korting op de W23 collectie

Speelgoed

.

Merken

 • Bamboom

  Puzzels en speeltjes van hout en silicone, ideaal als speelgoed voor uw baby of als origineel geschenk! Dankzij de spelletjes kunt u uw kind leren zijn psychomotorisch profiel te ontwikkelen terwijl het plezier ontdekt.

  Tandvlees masseren was nog nooit zo leuk en functioneel!
  Ontdek de kleurrijke siliconen speeltjes van Bamboom, essentieel om spelen te combineren met verlichting voor het geïrriteerde tandvlees van je baby.

 • Little Dutch

  Waar Little Dutch bekend om is geworden is natuurlijk hun kleurrijk en leuk speelgoed voor kinderen. Met houten blokken in verschillende vormen en kleuren, is het een geweldige manier om de creativiteit en verbeelding van kinderen te stimuleren. Het is bovendien duurzaam en veilig, perfect voor urenlang speelplezier.

 • MamaToyz

  MamaToyz heeft een breed scala aan houten speelgoed in hen assortiment; van hobbelpaarden, loopfietsen tot glijbanen.

 • Matchstick Monkey

  De bijtspeeltjes van Matchstick Monkey bezorgen plezier aan kind en ouders in de tijd van doorkomende tandjes.

 • Nattou

  Nattou's schattige schommeldieren mogen in geen enkel gezin met kleintjes ontbreken.

  Of een grote en originele activiteitenkrokodil van bijna één meter lang die een ware revelatie voor je kleine lieveling is. Bijzonder zachte materialen en verschillende texturen stimuleren de tastzin en nodigen uit tot spelen en ontdekken.

  En de bijtring Pop-it uit zacht BPA-vrij silicone bezorgt je baby uren speelplezier. Dit educatieve speelgoed op maat van kleine handjes stimuleert je baby om de bubbel in te drukken en bevordert zo de fijne motoriek.

 • Nûby

  Bootjes, Octopussen, potjes en pannetjes... diverse bad speeltjes van Nûby in ons assortiment.

 • Sophie de Giraf

  Sophie de giraf! Wie kent haar niet?

  Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al ruim 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes.

  Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraam cadeau!

 • Snoozebaby

  Dit is het meest iconische product van Snoozebaby: hét knuffeldoekje met labels dat ook bekend staat als de Sweet Dreaming. Wanneer jouw baby met dit knuffeldoekje vol ultrazachte labeltjes knuffelt, kroelt of speelt, wordt hij/zij rustig en blij.

  De twaalf labels aan dit knuffeldoekje geven gegarandeerd speel- en droomplezier. Door lekker met het knuffeldoekje met labels te frummelen, spelen, duimen of knuffelen, wordt de fijne motoriek van jouw baby bevordert en de tastzin gestimuleerd.

  Het knuffeldoekje biedt rust, comfort en troost, waardoor je kindje prettig in slaap valt in zijn of haar bedje of tijdens een lange autorit.