✓ Gratis thuisbezorgd in Nissewaard ✓ Geen verzendkosten boven 50,- ✓ Dezelfde dag ophalen mogelijk

Supersale Z8 is begonnen! Tot 30% korting op de W23 collectie

Over ons...

Hallo wij zijn Dennis en Tessa; onlangs samen vader en moeder geworden van dochtertje Floor. Dan is het niet nodig uit te leggen waar de naam vandaan komt!

Dennis zijn roots liggen in het Westland en Tessa komt uit Spijkenisse. Een samengesteld gezin waarbij we ervoor hebben gekozen geografisch in het midden van beide oorspronkelijke woonplaatsen te gaan wonen; en dat is sinds een jaar in Zuidland. 

Met de komst van Floor ontdekte we alleen het gemis van een 'lokale' Babywinkel in de regio. In de gemeente Nissewaard is deze namelijk niet te vinden, zelfs niet in de omliggende plaatsen Brielle, Hellevoetsluis en andere op het eiland gevestigde dorpen.
Wijzelf vinden het belangrijk dat er op korte afstand een winkel is waar je eerst even gaat kijken voordat je over gaat tot aanschaf of gewoon op zoek bent naar een leuke gift voor je vriend(in)/kennis/familie/zakenrelatie.

Voor ieder probleem is een oplossing en dat zien wij als een kans!

Naast onze banen hebben we besloten te starten met een webshop en showroom in de regio. Safe en even proeven of de behoefte die wij inschatte er inderdaad wel in de regio is. Met ingang van 1 januari 2024 hebben we besloten ons thuiskantoor op de Ring te Zuidland, om te bouwen tot een klein/knus winkeltje. Althans, we zijn op dit moment alleen op afspraak open en/of als ophaalpunt inzetbaar. De toekomst zal bepalen wanneer en welke tijden we volledig open kunnen gaan.

Wij vinden het belangrijk dat we open kunnen zijn, onze mening geven, meedenken en/of andere ervaringen kunnen delen. Geen verkoop-voor-de-omzet strategie, maar gewoon luchtig en eerlijk. Een nieuweling op de wereld erbij is en blijft namelijk een wondertje...allemaal, stuk voor stuk, dus laten we daar ook voor zijn.

We ontmoeten jullie graag in onze Showroom te Zuidland. Wanneer er vragen zijn en/of opmerkingen dan zien wij die graag tegemoet op contact@babyfloor.nl. 

Tot ziens!