✓ Gratis thuisbezorgd in Nissewaard ✓ Geen verzendkosten boven 50,- ✓ Dezelfde dag ophalen mogelijk

Supersale Z8 is begonnen! Tot 30% korting op de W23 collectie

Slapen

.

Merken

 • Bamboom

  De vullingen van dekbedden en slaapzakken zijn gemaakt van 100% natuurlijke bamboe.

  Bamboom kiest voor natuurlijke stoffen en gerecycleerde materialen voor hen producten (wiegen) en verpakkingen.

  Bij de productie wordt de voorkeur gegeven aan het gebruik aan lokale grondstoffen om het vervoer tot een minimum te beperken: de meeste van deze leveranciers zijn namelijk Italiaans.

 • Baby's Only

  Zowel ‘s nachts als overdag wil je dat je kindje genoeg rust krijgt. De slaapproducten van Baby's Only helpen om lekker te gaan slapen.

  Duurzame babydekens en comfortabele slaapzakken voor elke temperatuur, bijpassende baby lakens en andere fijne slaapaccessoires vind je terug in hen collectie.

  Voor een ontspannen nachtrust én een sfeervolle babykamer kies je Baby’s Only.

 • Meyco

  De verschillende Meyco Baby slaapzakken zijn verkrijgbaar in de leukste printjes, stofjes en kleuren. Je mixt en matcht ze oneindig met elkaar en met de rest van de complete Meyco Baby collectie. Zo vind jij altijd de perfecte slaapzak voor jouw kleine dromer. In stijl én comfort.

  Als je er twee in huis hebt, kun je meteen een schone aantrekken bij een ongelukje. Handig!

 • Nattou

  De Nattou collecties zijn telkens opgebouwd uit twee unieke personages. Een tijdloos figuurtje dat een gegarandeerd succes is bij jouw kleine spruit, en een hip, verrassend figuurtje dat elke babykamer een modieuze toets geeft en een verrijking is voor het assortiment in babyartikelen.

 • Noppies

  Naast het assortiment van kleertjes, is Noppies (Nine & Co) onlangs gestart met een Pyjama lijn.

 • OWLET

  Als je kindje rustig slaapt, doe jij dat ook. Beleef meer plezier aan het ouderschap en ervaar meer gemoedsrust dankzij de bekroonde technologie van OWLET.

  Monitor wat echt belangrijk is en volg de hartslag, het zuurstofgehalte en slaappatronen van je baby op. Detecteren en het bekijken van videobeelden van geluiden of bewegingen net voor de baby begon te huilen, helpt ouders ook om signalen van hun baby te herkennen en te ontdekken waarom hun kind onrustig was.