✓ Gratis thuisbezorgd in Nissewaard ✓ Geen verzendkosten boven 50,- ✓ Dezelfde dag ophalen mogelijk

Supersale Z8 is begonnen! Tot 30% korting op de W23 collectie

Cadeaubonnen & Gifts

.

Merken

  • Little Dutch

    Kennis gemaakt met Little Goose, het nieuwe beste vriendje van je kindje van Little Dutch? Een perfect kraamcadeau of babyshower geschenk. Deze mooie doos bevat een selectie van onze favoriete zachte producten van de Little Goose collectie. Een set bevat ook een rammelend bijtspeeltje om mee te spelen. Het stimuleert de hand-oogcoördinatie en de nieuwsgierigheid van kindjes, maar het is ook geschikt om op te kauwen wanneer de eerste tandjes doorkomen. Alle 3 producten zijn verpakt in één mooie geschenkdoos.

  • Snoozebaby

    Een nieuwe baby in het leven van je vriend of familielid, maar niet in staat om de nieuwe burger meteen te bezoeken? Niet appen of sms'en, maar gewoon je wensen en geluk op de ouderwetse manier opschrijven: op een heus geboortekaartje. Met Snoozebaby's geboortekaartjes-cadeau-set heb je keuze uit 5 verschillende handgemaakte kaartjes. In combinatie met een bijpassende mini-Sweet Dreaming: 's werelds grootste comfortspeelgoed dat comfort, vreugde en zachtheid biedt.,,Dit is werkelijk schitterend om te versturen en zeker om te ontvangen.

  • Sophie de Giraf

    De cadeausets van Sophie de Giraf bieden essentiële producten in een mooie en verfijnde cadeaudoos. Ieder van deze cadeausets bevat ook een Sophie de giraf wenskaart en een cadeautasje met zijden linten, ideaal voor het aanbieden van het mooiste geschenk ter gelegenheid van een onvergetelijke gebeurtenis.